Sportbegeleiding

 

Om goed, maar vooral ook gezond te kunnen sporten en bewegen, heeft het lichaam voldoende energie nodig. Niet alleen om beter te presteren, maar ook ter voorkoming van blessures. Het is erg belangrijk om het lichaam optimaal te verzorgen met de juiste voedingsstoffen.

 

De kwaliteit van onze huidige voeding is niet altijd voldoende om het lichaam extra energie te kunnen laten leveren. Bijvoorbeeld bij een zeer intensieve of langdurige sportinspanning. Voedingssupplementen kunnen deze noodzakelijke extra energie wel toevoegen.

 

Vanuit mijn eigen sportverleden en nog steeds grote interesse in de sport begeleid ik diverse sportmensen. In overleg met de sporter stel ik een voedingsplan op, waarbij ik adviseer in een gezonde voeding, aangevuld met specifieke voedingssupplementen. Deze supplementen zijn ter bevordering van de te leveren energie tijdens de sport, maar ook ter verbetering van het herstel na een gedane inspanning.

 

Ook leid ik veel sportbehandelaars op, zodat ook zij sporters goed kunnen begeleiden in hun voeding.

 

 

Terug naar Educatie

Zonder magnesium kan je niet sporten!

Voor het sporten heeft een mens energie nodig. Het lichaam zet voedingsstoffen, zoals vetzuren en kool-hydraten in combinatie met magnesium om in energie. Zonder magnesium kan het lichaam geen energie aanmaken. Zonder energie kan een mens niet sporten!

 

Omdat er nauwelijks nog magnesium in ons voedsel zit, doet een sporter er verstandig aan om extra magnesium te slikken. Hij of zij zal snel merken dat prestaties verbeteren!

Health Vision • Azarooldoorn 17 • 3068 MC Rotterdam • M: 06 - 511 96 650 • E: healthvision@upcmail.nl • KVK 24344149 • IBAN: NL31ABNA0518557928