De praktijk

 

Tien jaar geleden ben ik in samenwerking met Bon Bini Balance in Maasdijk een praktijk gestart. Bon Bini Balance is gespecialiseerd in "hair, health, beauty en lifestyle". Samen vormen wij nog steeds een unieke combinatie. Vanuit deze praktijk heb ik veel klanten geholpen om van hun vaak chronische klachten af te komen. Ook heb ik vaak een aanvullende therapie geadviseerd aan klanten met haar- en huidproblemen.

 

Het adres:

Bon Bini Lifestyle

Waldeck Pyrmontstraat 14

2676 AR Maasdijk

I: www.bonbinibalance.nl

 

Voor het maken van een afspraak

kunt u bellen met:

Petra Sonneveld: 06-51770026

 

 

De consulten

 

Hoe werkt Health Vision? Tijdens het eerste consult zoek ik op basis van een diagnostisch vraaggesprek met u als patiënt naar de oorzaak van de gezondheidsklacht of ziekte. Door het stellen van specifieke vragen over het functioneren van het lichaam wordt vaak al snel duidelijk welke lichaamsprocessen niet meer optimaal functioneren of uit balans zijn.

 

Samen met u stel ik een behandelplan op zodat u duidelijk weet waar de therapie uit bestaat en hoelang deze naar alle waarschijnlijkheid zal duren. Omdat de eventuele aan te schaffen voedingssupplementen of plantaardige middelen niet vergoed worden, zal ik ook de kosten die voor het volgen van de therapie nodig zijn in kaart brengen.

 

Als u besluit de therapie te volgen zal het eerste vervolgconsult na ongeveer vier weken plaatsvinden. Na vier weken bekijken we samen welke verbeteringen er zijn opgetreden of welke veranderingen u waarneemt en op welk gebied nog meer resultaat geboekt kan worden.

 

De duur van de therapie is afhankelijk van de klacht of ziekte, maar gemiddeld zijn er vier consulten nodig om de klachten te verhelpen.

Tarieven:

 

  • het eerste consult € 70,- (exclusief eventuele supplementen)
  • vervolg consult € 45,- (exclusief eventuele supplementen)

 

Het eerste consult duurt gemiddeld één uur en de vervolg consulten nemen ongeveer een half uur in beslag.

 

 

Health Vision • Azarooldoorn 17 • 3068 MC Rotterdam • M: 06 - 511 96 650 • E: healthvision@upcmail.nl • KVK 24344149 • IBAN: NL31ABNA0518557928